34%
Стартира преди1139 дни
Събрани10 109 лв.
Цел30 000 лв.
Дарители89

Споделете в социалните мрежи

Ние ще ви кажем това, което другите не могат или не искат да ви кажат!

„Алтернативи: Седмицата” е седмично обзорно политическо предаване с едночасова продължителност, което се излъчва всяка неделя от 11 часа на своя страница във Facebook и YouTube.

Във всеки брой гост-коментатори излагат своите гледни точки по две от най-значимите теми в политическия, икономическия и обществен живот на България. Част от съдържанието на предаването са уводният коментар на водещия, както и сатиричната рубрика „Гулю-гулю“. Новаторската като визия рубрика иронизира „обслужващия“ тип журналистика, чиито носители придобиха публичност в обществото под названието „мисирки“.

Предаването води Калин Манолов, журналист с 33 -годишен опит като репортер, водещ и анализатор в БНР, Дарик радио, Радио „Свободна Европа”, Телевизия „България ОН ЕР” и печатни медии.

Мисия на „Алтернативи: Седмицата” е да предава познанието, което водещият и гостите са придобили, и истините, до които са стигнали, и на останалите. Така намалява невежеството в обществото и помага на хората  да правят смислени политически и житейски избори.

„Алтернативи: Седмицата“ представя фактите точно и говори прямо. Не подвежда и не заблуждава умишлено никого с преувеличения, полуистини и нарочни пропуски.

лв.
 
Начин на плащане
Вашите данни

Terms

Обща сума на дарението: 10,00 лв. за 12