45%
Стартира преди1381 дни
Събрани4 485 лв.
Цел10 000 лв.
Дарители48

Споделете в социалните мрежи

Всички искаме да имаме независими медии и свободна журналистика.  Подкрепете кампанията за набиране на средства, без които съществуването на сводното слово не би било възможно. Участвайте с редовни месечни вноски, или с еднократни дарения! Нека достойната, питащата и разследваща журналистика да продължи да достига до вас.

Единственото, което може да гарантира независимостта на журналистиката, е това тя да бъде финансирана пряко от аудиторията си.

Поемаме отговорност, че всеки лев ще отива изцяло за правенето на предавания, за подкрепа на независима и разследваща журналистика. Ако успеем да съберем повече от нужните средства, те ще отидат за подпомагане и на други журналистически проекти в други предавания.Този начин на финансиране ще се контролира от личностите, доказали в годините своята безкористност и ангажираност със свободата на медиите.

Ако искате да имате независими медии и свободна журналистика – подкрепете кампаниите за съществуването на други предавания и проекти на alternativata.bg чрез редовни месечни вноски или с еднократни дарения.

лв.
 
Начин на плащане
Вашите данни

Donate quickly and securely with Stripe

How it works: A Stripe window will open after you click the Donate Now button where you can securely make your donation. You will then be brought back to this page to view your receipt.

Terms

Обща сума на дарението: 50,00 лв. за 12