44%
Стартира преди1289 дни
Събрани4 420 лв.
Цел10 000 лв.
Дарители48

Споделете в социалните мрежи

Всички искаме да имаме независими медии и свободна журналистика.  Подкрепете кампанията за набиране на средства, без които съществуването на сводното слово не би било възможно. Участвайте с редовни месечни вноски, или с еднократни дарения! Нека достойната, питащата и разследваща журналистика да продължи да достига до вас.

Единственото, което може да гарантира независимостта на журналистиката, е това тя да бъде финансирана пряко от аудиторията си.

Поемаме отговорност, че всеки лев ще отива изцяло за правенето на предавания, за подкрепа на независима и разследваща журналистика. Ако успеем да съберем повече от нужните средства, те ще отидат за подпомагане и на други журналистически проекти в други предавания.Този начин на финансиране ще се контролира от личностите, доказали в годините своята безкористност и ангажираност със свободата на медиите.

Ако искате да имате независими медии и свободна журналистика – подкрепете кампаниите за съществуването на други предавания и проекти на alternativata.bg чрез редовни месечни вноски или с еднократни дарения.

лв.
 
Начин на плащане
Вашите данни

Terms

Обща сума на дарението: 50,00 лв. за 12