Споделете в социалните мрежи

„Алтернативи: (Раз)Будилник“ е седмично инфотейнмънт предаване, където си дават среща информационното и забавното. Излъчва се всяка събота от 11 часа на своя страница във Facebook и YouTube.

В „Алтернативи:(Раз)Будилник“ гостуват политически лица и анализатори, успешни млади лидери и предприемачи, учени, хора на изкуството и спортисти, които имат отношение към обществените процеси.

Предаването води Боби Ваклинов, журналист с 10-годишен опит като репортер и „Повелител на златния скункс“ в шоуто „Господари на ефира“.

Мисията на предаването е чрез непринуден разговор, обилно поръсен с чувство за хумор, да прави дисекция на изминалите събития от седмицата и да се стреми да задава точните въпроси, да сочи истината с пръст и да заклеймява неистината, да иронизира и окарикатурява все по-гротескната заобикаляща ни действителност. Чрез страницата на „Алтернативи:(Раз)Будилник“ във Фейсбук зрителите имат възможност да участват пряко в разговора с въпроси и коментари по обсъжданите теми.

лв.
 
Начин на плащане
Вашите данни

Donate quickly and securely with Stripe

How it works: A Stripe window will open after you click the Donate Now button where you can securely make your donation. You will then be brought back to this page to view your receipt.

Terms

Обща сума на дарението: 100,00 лв.